Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

V Trobada dels 100 Cims a Vilanova i la Geltrú

L'activitat està organitzada per l'Agrupació Excursionista Talaia

El diumenge 19 de maig de 2013 se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la V Trobada dels 100 Cims, organitzada per l'Agrupació Excursionista Talaia. Es preveu l'assistència d'un centenar de persones vingudes de tot Catalunya per a aquesta cita anual entre membres federats de les diferents entitats excursionistes que pertanyen a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya "FEEC", representants federatius, i socis de l'AE Talaia. 

La jornada s'iniciarà cap a les 9 del matí al local social de l'AE Talaia (carrer del Comerç 4), on s'oferirà un esmorzar de benvinguda. Posteriorment es farà una caminada col·lectiva pels voltants de Vilanova i la Geltrú. La ruta passarà per indrets singulars de la ciutat fins arribar als Colls, des d'on retornarà cap a la ciutat, fins al local social de l'AE Talaia de nou. 

A les 14 h s'organitzarà un dinar per a tots els participants al Foment Vilanoví, i a les 16,30 h s'iniciaran els actes institucionals de la V Trobada: benvinguda a la ciutat per part de l'Ajuntament de la ciutat; parlaments del president de l'AE Talaia, Joan Raventós, i del responsable del programa "100 Cims", Joan M. Vives. 

Finalment es farà el lliurament dels reconeixements als federats que han completat el repte dels "100 Cims" durant l'any 2012. Així mateix, també es lliuraran els premis del IV Premi Literari dels “100 Cims” i del IV Concurs Fotocims organitzats per la FEEC. En aquesta trobada se sortejaran caps de setmana en un refugi de la FEEC, lots de llibres cedits per Cossetània Edicions, subscripcions anuals a la revista "Descobrir Catalunya" i al diari "El 9 Esportiu", i estades en un allotjament de la Fundació Pere Tarrés.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00