Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/03/2014

La llar d'infants El Drac, clau en l'atenció als infants de 0 a 3 anys

La regidora Ariadna Llorens ha visitat El Drac   La regidora Ariadna Llorens ha visitat El Drac

Els canvis en les famílies i les conseqüències de la crisi econòmica, principals reptes en la gestió del centre educatiu

La llar d'infants El Drac complirà aviat els 30 anys de funcionament a la ciutat. Aquest centre educatiu dedicat als infants de 0 a 3 anys acull més d'un centenar de nens i nenes. La regidora d'Educació, Ariadna Llorens, ha visitat el centre aquest matí.

Els principals reptes que afronta actualment El Drac tenen relació amb els efectes de la crisi econòmica, tant pel que fa en les conseqüències que pateixen els infants i les famílies com als propis recursos del centre.

La regidora ha destacat l'important paper de "cohesió social que dur a terme des de fa anys a la ciutat aquesta llar d'infants" i n'ha destacat la seva "qualitat i calidesa, que es percep en la satisfacció de les famílies".

El projecte educatiu del Drac diu que la finalitat de la llar d'infants és contribuir al desenvolupament global dels infants, proporcionant-los un clima i entorn de confiança on se sentin acollits.

Els responsables del centre creuen que l'acció educativa permet el creixement personal i afectiu dels nens i nenes, el descobriment del seu propi cos i de l'entorn, així com la possibilitat de relacionar-se i comunicar-se amb els altres.

Del 5 al 16 de maig, estarà obert el període de preinscripció per a les llars d'infants. Per això al llarg del mes d'abril els diferents centres faran les jornades de portes obertes. El Drac mostrarà les seves instal·lacions i explicarà el seu projecte als pares i mares interessats el dijous 24 d'abril. 


Mes informació sobre la Llar d'infants El Drac AQUÍ

Calendari de portes obertes de les Llars d'infants AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00