Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2017

Segona xerrada per prevenir “Conductes de risc en l’adolescència”

Xerrada del passat dijous 19 de gener a l'IMET         Xerrada del passat dijous 19 de gener a l'IMET

Gran èxit d’assistència amb més de 40 participants que van poder aprendre i conèixer noves eines i estratègies per posar límits als seus fills i filles adolescents.

Aquesta segona jornada s'organitza gràcies a l'èxit assolit a la primera xerrada per prevenir conductes de risc entre els adolescents, el passat dijous 19 de gener, celebrada a l'IMET i organitzada amb la regidoria de Salut de Vilanova i la Geltrú.

Més de 40 persones van assistir a l'última sessió, igual que en la sessió anterior s'obriran el mateix nombre de places, ja que per poder mantenir el caràcter pràctic de la sessió, es necessita treballar en grups reduïts. La nova edició es preveu que tingui lloc el 30 de març al mateix espai de l'IMET.

Alba Saumell i Laura Ruiz, psicòlogues del Programa de Prevenció del Consum de Drogues de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, van parlar de les conductes de risc en el consum de drogues, l'alimentació, la sexualitat i l'afectivitat i la importància de posar límits a l'hora d'educar.

L'objectiu és dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares - fills/es. La xerrada proporciona un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació a aquests temes, a més a més d'informar dels recursos existents i d'on adreçar-se en cas d'una situació vinculada a conductes de risc, tant a famílies com a joves.

Per assistir a la sessió cal fer una inscripció a través del web de l'IMET www.imet.cat o bé per telèfon al 938140440 (ext. 7242).

Programa d'Educació i promoció de la Salut

Aquesta xerrada s'emmarca en el Programa d'Educació i promoció
de la Salut que es duu a terme des de la regidoria de Salut. El programa es fonamenta en un procés de formació i responsabilització de l'individu relacionat amb la promoció de la salut.

Al mes de febrer està programada la xerrada: "Eines per l'acompanyament escolar dels teus fills i filles" de dos dies de durada que es farà els dies 9 i 16 de febrer a les instal·lacions de l'IMET. Amb la finalitat d'obtenir estratègies per ajudar a fer un acompanyament educatiu més eficaç dels fills i filles i aconseguir eines pel dia a dia. A càrrec d'Ana Isabel del Río, pedagoga i màster en educació per la ciutadania i en valors. L'activitat compta amb l'aprovació de la Diputació de Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00