Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2013

Vilanova i la Geltrú acollirà el Campionat d'Espanya de Balls Llatins

La competició està organitzada per la FEBD  La competició està organitzada per la FEBD

Al voltant de 700 parelles de ball competiran, aquest cap de setmana, al Pavelló Poliesportiu del Garraf

Vilanova i la Geltrú es convertirà aquest cap de setmana en la capital espanyola dels balls de saló. Al voltant de 700 parelles competiran al pavelló Poliesportiu del Garraf en les modalitats Standard i Llatí i en el marc del Campionat d'Espanya de Balls Llatins 2013, la Copa de Promoció i el VIII Trofeu Ciutat de Vilanova

El campionat estatal de balls llatins serà el protagonista del cap de setmana, ja que comptarà amb la participació de 255 parelles de primer nivell que competiran en les modalitats de Samba, Cha cha cha, Rumba Bolero, Pasdoble i Jive. 

Paral·lelament a aquest campionat, el pavelló Poliesportiu del Garraf també acollirà la Copa de Promoció. Aquesta competició, que és puntuable per al rànquing de la Federació Espanyola de Balls Esportius, aplegarà al voltant de 270 parelles de base que competiran per ascendir de categoria. 

Durant el cap de setmana se celebrarà també el VIII Trofeu Ciutat de Vilanova, que com en el cas de la Copa també serà puntuable per al rànquing nacional. Aquesta competició comptarà amb la participació de 80 parelles en modalitat standard i 70 en llatí. 

Tant de la Copa Promoció com el VIII Trofeu Ciutat de Vilanova constaran de les modalitats standard (vals anglès, vals vienès, tango, slow fox i quick step) i llatines (samba, cha cha cha, rumba bolero, pasdoble i jive). 

La competició, que està organitzada per la Federació Espanyola de Ball Esportiu i de competició i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la geltrú, es disputarà dissabte (de 8 a 22 hores) i diumenge (a partir de les 8:30 hores).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00