Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2013

El Govern municipal proposarà dilluns al Ple la intervenció de la concessió de l'Esportiu La Piscina

 L'activitat de piscina es mantindrà fins al 30 de juny  L'activitat de piscina es mantindrà fins al 30 de juny

L'objectiu de la intervenció és garantir el compliment del calendari d'execució de les obres d'arranjament del vas. L'activitat de piscina es mantindrà fins al 30 de juny

L'activitat aquàtica del Complex Esportiu La Piscina finalitzarà amb data 30 de juny per donar inici a les obres d'arranjament del vas de la piscina. Aquestes obres es preveu que s'allarguin sis mesos. 

El Govern municipal reitera que no hi ha cap risc per a les persones usuàries d'aquest servei i que l'activitat de piscina es pot desenvolupar amb normalitat fins a la data de tancament prevista per executar les obres. Actualment s'està enllestint el projecte tècnic que contempla la reparació de les filtracions del vas i el reforç de l'estructura. 

Es preveu que dilluns el ple ordinari del mes de maig tracti la proposta del Govern municipal d'intervenir la concessió d'aquest equipament. Aquesta formula administrativa té per objectiu garantir que les obres s'inicien i es fan en el termini previst, així com el manteniment del servei públic que presta la instal·lació, mentre duri la concessió administrativa que té Parc del Garraf.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00