Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2013

Es tanca el cicle de passejades per a la gent gran

Al voltant de 200 participants van veure ahir les masies del peu de la Talaia

Vilanova i la Geltrú va ser l'escenari, ahir dimecres al matí, de la quarta i definitiva caminada del Cicle de Passejades per a la gent gran, que està impulsat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb d'altres municipis, i la Diputació de Barcelona. La bona climatologia va acompanyar al voltant de 200 persones, provinents de Mataró, Cornellà de Llobregat, Barberà del Vallès i Vilanova i la Geltrú, que van participar a la caminada, amb un recorregut de 6,5 quilòmetres, que va transcórrer per diverses masies situades al peu de la muntanya de la Talaia, com Mas Roquer, Mas Tapet o Mas Ricard. El punt de trobada es va situar al Mas Roquer, dins el càmping Vilanova Parc, on van ser rebuts per Blanca Albà, regidora d' Esports Medi Ambient i Serveis Socials.

Part del recorregut va passar per la zona cremada per l'incendi del juny de 2012 i ha servir per fer consciència de la desgràcia i també per veure com la natura s'està obrint pas novament. A més a més, també s'ha visitat el Portal del Roc, on alguns van poder posar a prova les seves habilitats a l'hora de jugar golf.  Un cop finalitzada la passejada, i novament a Mas Roquer, es va dur a terme una sessió de Zumba a càrrec dels monitors del Càmping. La Zumba és una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins molt senzills. La part d'activitat física es va tancar amb una sessió d'estiraments suaus. L'activitat finalitzà amb un dinar de germanor al Càmping.

La caminada ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia, el Càmping Vilanova Park i el suport de la Unitat de Medicina Esportiva del Consorci Sanitari del Garraf. L'objectiu d'aquest cicle de passejades és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d' un exercici suau.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00