Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/09/2015

La Mensa del Cor i Simply fan possible la campanya 'Una motxilla per a tots'

Campanya de recollida de material escolar Campanya de recollida de material escolar

Fins al 6 de setembre es fa la recollida de material escolar en aquest establiment de la ciutat

Simply organitza per segon any consecutiu la campanya solidària Una motxilla per a tots que tindrà lloc fins al 6 de setembre al Simply Market de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta acció solidària compta amb la col·laboració de La Mensa del Cor de Càritas i té com a objectiu recollir material escolar per lliurar a infants i joves de la ciutat en situació de vulnerabilitat econòmica i social.

Persones voluntàries de la Mensa del Cor i de la Mesa d'Entitats Socials tindran presència a Simply durant els dies i les hores de més afluència de clients, convidant-los a col·laborar en la iniciativa. Tothom que vagi a comprar pot participar en aquest recapte de bolígrafs, llapis, pintures, quaderns, estoigs o motxites, etc.

Tot el material que es reculli anirà destinat als projectes socials i educatius relacionats amb la infància del nostre municipi, segons criteri de la Mesa d'Entitats Socials i amb la implicació dels Serveis Socials Municipals.

L'any passat la campanya va ser un èxit i es va recollir, entre d'altre material, 6.170 bolígrafs, 450 estoigs de pintures i 43 motxilles escolars, fet que va permetre que, a més de a les famílies, el material arribés als centres educatius de la ciutat.

La segona edició de la campanya "Una motxilla per a tots" es desenvolupa també en altres hipermercats de tota Espanya, i forma part del compromís de la cadena de millorar la qualitat de vida de la infància en situació de vulnerabilitat. Simply s'hi suma a la iniciativa sent corresponsable amb el propòsit solidari de la campanya i fent també donació de material.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00