Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2011

240 persones visiten el Planetari del Centre Cívic Molí de Vent

  Planetari, vista exterior   Planetari, vista exterior

L'activitat segueix tenint molta acceptació entre el públic familiar. En aquesta ocasió no hi ha hagut participació escolar

240 persones han visitat el Planetari instal·lat al Centre Cívic Molí de Vent. Una activitat, organitzada per la Xarxa de Centres Cívics, amb la col·laboració de l'empresa Fora d'òrbita.

Les visites, programades pels dies 19, 22 i 26 d'octubre, han tingut molt bona acceptació per part del públic familiar. Dels tres dies, la major afluència de visitants va ser el dia 22, amb 100 persones. Els altres dos dies, la xifra d'assistents va ser al voltant de les 70 persones.

L'activitat consistia en una breu explicació dels planetes i del sistema solar a l'exterior del planetari. Tot seguit, el grup entrava dins el planetari on podien veure una projecció del cel que es pot veure en aquesta època de l'any a Vilanova i la Geltrú, amb les diferents estrelles, planetes i constel·lacions, que es poden observar al llarg del dia. Un cop acabada la projecció, als visitants se'ls lliurava una carta celest amb totes les constel·lacions i estrelles.

Les programacions dels centres cívics municipals, que es renoven trimestralment, inclouen habitualment alguna activitat relacionada amb l'astronomia, com és el cas del planetari. Podeu consultar les activitats de la temporada de tardor dels centres cívics aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00