Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2016

L'Auditori Eduard Toldrà acull dijous l'11a Trobada de Corals de Gent Gran de VNG

      Per primera vegada hi participarà una coral infantil   Per primera vegada hi participarà una coral infantil

L'acte, enregistrat per Canal Blau TV, comptarà per primera vegada amb la participació d'una coral infantil

Aquest dijous 28 d'abril a les 17 hores se celebrarà a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú l'onzena Trobada de Corals de Gent Gran.

L'activitat està inclosa dins el programa Primavera Activa i comptarà amb les actuacions del Cor Les Veus de l'Aula, de l'Aula Universitària de la Gent Gran, Coral L'Albada, de Can Pahissa i Coral L'Esplai de La Caixa.

Enguany, i com a novetat, el concert comptarà amb l'actuació de la coral infantil Fratello Sol del Col·legi Divina Providència. Una iniciativa que té com a objectiu reunir en un escenari dues generacions de cantants, que tenen en comú la motivació per el cant coral.

El concert de corals està organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i compta amb la col·laboració de l'Associació Makers Vilanova. L'actuació, presentada per la periodista Montse Lago, serà enregistrada íntegrament per Canal Blau Televisió, que l'emetrà durant el cap de setmana. El dissabte dia 30, a les 14.30 i a les 22.30 hores, i diumenge 1 de maig a les 18.30 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00