Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2009

Portes obertes a les llars d'infants, escoles d'educació infantil, primària i ESO de la ciutat

Les famílies podran conéixer de primera mà les instal·lacions         Les famílies podran conéixer de primera mà les instal·lacions

Les famílies interessades podran conèixer les instal·lacions durant el mes de març i abril

Els centres educatius públics i concertats i els instituts de secundària de la ciutat organitzen, durant el mes de març i abril, les jornades de portes obertes per tal que les famílies interessades puguin conèixer de prop les instal·lacions, els equips directius i professorat dels centres.

Cada centre educatiu ha determinat un dia i horari de visita diferent, de manera que l'Escola Pia ha estat la més matinera, ja que s'ha pogut visitar durant el dia d'avui, mentre que la Llar d'Infants l'Escateret no obrirà les seves portes a les famílies fins el 29 d'abril.

Es preveu que el període de preinscripció escolar, curs 2009-2010, s'iniciï el proper 23 de març i que finalitzi el divendres 3 d'abril, tot i que encara s'està a l'espera de la publicació de la resolució, per part de la Generalitat, en el DOGC. Aquest període afectarà al segon cicle d'educació infantil, primària i ESO. Per altra banda, les preinscripcions a les Llars d'Infants públiques es preveu que es duguin a terme durant la primera quinzena de maig.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00