Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2014

L'estiu torna a omplir Vilanova i la Geltrú dels Espais Vius amb Música

  Rambla Principal i plaça de les Neus seran alguns dels Espais Viu amb Música  Rambla Principal i plaça de les Neus seran alguns dels Espais Viu amb Música

La iniciativa de Viu Comerç vol dinamitzar els eixos comercials

Espais vius amb música és una iniciativa de l'Associació Viu Comerç que neix com una activitat dinamitzadora del centre comercial i complementària del projecte Espais Vius, consistent en posar en valor locals buits situats al centre, donant-los ús publicitari per tal de revitalitzar el comerç i millorar el seu atractiu.

Aquest estiu es torna a repetir el format, ampliant els espais a la rambla Principal, a la rambla de la Pau i al passeig del Carme. Cada espai estarà degudament senyalitzat (rètol agafat a fanal). L'activitat no té cap cost, exceptuant l'edició dels rètols a càrrec de Viu Comerç. El músics accepten la col·laboració voluntària de la ciutadania.

Els Espais Vius amb Música s'obriran el 25 de juliol fins a mitjans de setembre aproximadament, als llarg dels divendres, dissabtes i diumenges d'aquest període. A la zona centre es podran veure i escoltar de les 11 a les 11.30 h i de les 19 a les 21 h; mentre que a la zona de Baix-a-mar l'horari serà de les 19 a les 23 h. Els espais estaran situats a la plaça dels Carros; a la plaça de les Cols, a la plaça de les Neus; a la rambla Principal cantonada amb el carrer del Col·legi; a l'avinguda de Francesc Macià cantonada amb el carrer de Lleida, a la rambla Principal davant l'escola de les Tereses; a la rambla de la Pau cantonada amb el carrer d'Anselm Clavé; al Monument a Macià; i al passeig del Carme.

Aquesta proposta es va posar en marxa per primera vegada el Nadal de 2013 i va tenir una molt bona acollida. Espais Vius amb Música va comptar amb la participació de nombrosos músics i grups que van fer una valoració molt positiva del projecte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00