Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2014

Presentació dels esportistes del CE Alfa Tegar que participaran als Jocs Special Olympics

   CE Alfa Tegar   CE Alfa Tegar

Els jocs se celebraran a Calella, del 30 d'octubre al 2 de novembre

Una cinquantena de nois i noies el Club Esportiu Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú participaran als Jocs Special Olympics, que se celebraran a Calella del 30 d'octubre al 2 de novembre.

Aquest diumenge es va fer al Pavelló Municipal d'Esports de la plaça de les Casernes la presentació dels integrants de l'equip, que competeixen en disciplines com el basquet, el futbol, la petanca i l'hoquei.

L'acte va comptar, entre d'altres, amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, del president de l'ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics) Francesc Martínez del Foix, l'alcalde de Sant Pere de Ribes, l'alcaldessa de Canyelles o el president del Consell Comarcal del Garraf. 

Autoritats presentació CE Alfa

Els Jocs Special Olympics és l'esdeveniment esportiu més importants per a persones amb discapacitat intel·lectual. A més de suposar un estímul al treball diari representa una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat. Els Jocs són el punt de trobada de milers d'atletes, entrenadors, famílies i societat civil, ja que conjuguen a la perfecció la competició, les activitats socials i el lleure, en un ambient de convivència, respecte i reconeixement.

L'any 2012 les ciutats de Vilanova i la Geltrú i Barcelona van ser seu dels darrers Special Olímpics. En aquella edició hi van participar 1.200 esportistes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00