Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2014

Èxit de la temporada d'arts escèniques

Carlos Núñez és un dels noms de la propera temporada       Carlos Núñez és un dels noms de la propera temporada

La temporada de febrer-juny 2014 de l'Auditori Eduard Toldrà i el Teatre Principal ha incrementat el públic i la seva fidelització

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà han fet valoració de la temporada febrer-juny d'arts escèniques. Una temporada que ha gaudit de xifres molt positives, ja que els espectacles dels dos equipaments han acollit un total de 6.881 espectadors. Tant el Teatre com l'Auditori han tornat a incrementar el públic, i compten a més amb una creixent fidelització del seu públic, fet que es tradueix en un augment d'uns 770 espectadors més respecte la temporada anterior.

La temporada ha comptat amb 27 espectacles i 31 funcions. Els espectacles més vistos, que van penjar el cartell de complet, van ser "9 maletes", "Paco Ibáñez", "Un trozo invisible de este mundo", "Blamut", "Autorretrato de un joven capitalista", "Moon Motel" i "Carvalho contra Vázquez Montalban", amb un total de 2.261 espectadors.

Amb l'objectiu d'apropar encara més ambdós equipaments a la ciutat, tant l'Auditori com el Teatre han programat activitats organitzades amb la complicitat de professionals, d'entitats i col·lectius de l'escena teatral i musical de la ciutat, amb una molt bona acollida. És el cas dels concerts de petit format a l'Auditori; el musical dels alumnes de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat; l'espectacle "Shakespeare a Benicàssim" de Sergi López i Jorge Picó; "Broadway solo guitar", del vilanoví José Luís Bieito; el Dia Internacional de la Dansa i de la Música; la participació del Teatre, per segona any consecutiu, a la Fira "Conte va. Va de contes!" i la iniciativa "El Principal portes enfora", que ha programat espectacles en altres llocs de la ciutat amb l'objectiu de cercar espais més íntims per tal que les creacions escèniques siguin més properes al públic. Ha estat el cas de les obres "La signatura 400", "Carvalho contra Vázquez Montalban" i "Moon Motel".

Avanç de programació 

Zoo de vidre
Zoo de vidre

Un cop acabada la temporada febrer, juny, la programació de la propera temporada ja és a punt. Comptarà amb 24 espectacles repartits entre l'octubre de 2014 i el gener de 2015 a l'Auditori Eduard Toldrà i el Teatre Principal. Com a avançada, es pot dir que els espectadors podran gaudir dels espectacles "Marabunta", de Guillem Albà & The All In Orchestra; d'un concert de Copa Lotus amb Pere Tàpias, "Zoo de vidre" de Tennessee Williams, dirigit per Josep M. Pou i interpretat per Miriam Iscla i Dafnis Balduz; i "Inter celtic", amb Carlos Núñez.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00