Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2013

Neàpolis i l'EMAID organitzen novament la 'Global Game Jam' a Vilanova i la Geltrú

  Imatge de la Global Game Jam de 2012  Imatge de la Global Game Jam de 2012

La trobada, organitzada per la 'International Game Developers Association' (IGDA) se celebra simultàniament a una seixantena de països del món

Aquest divendres, 25 de gener s'inicia la 'Neàpolis Game Jam', una competició que, com a la nostra ciutat, també se celebra durant 48 hores simultàniament a 63 països i en més de 300 espais d'arreu del món. Per segon any consecutiu, Vilanova i la Geltrú pren part en aquesta iniciativa organitzada conjuntament per l'escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) i l'agència pública d'innovació Neàpolis. 

La 'Nèapolis Game Jam' és una trobada que té per objectiu la creació ràpida de prototips de videojocs. Les persones que hi participen tenen un temps limitat, 48 hores, per dissenyar el joc i mostrar si la idea original pot esdevenir un videojoc o no. 

Des de l'any 2008 s'han realitzat arreu del món trobades Global Game Jam i és a partir de 2011 que Vilanova i la Geltrú hi participa. Les normes de l'organització, la 'International Game Developers Association' contemplen que totes les trobades es desenvolupen en una data prèviament fixada per la Global Game Jam, durant 48 hores i amb una temàtica comuna per a tothom, de fet aquesta temàtica dels videojocs es desvetlla en el moment de començar la competició.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00