Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

El recinte firal de la Zona E s'obrirà al públic només divendres per la previsió de pluges de dijous

Els centres que participen a la fira 'Zona E. Sortides Educatives i Professionals' estaran al recinte firal de la plaça de Soler i Carbonell aquest divendres 4 d'abril de 9.30 a 14.00 h i de 17.30 a 20 h

La previsió de mal temps per a aquest dijous 3 d'abril i el risc de pluges han obligat l'organització de la Fira 'Zona E. Sortides Educatives i Professionals' a posposar l'obertura del recinte firal fins al divendres 4 d'abril. Les activitats previstes, així com la inauguració de la fira es faran durant tot aquest dia. A les 9.30 h, es farà la inauguració de la quarta edició de la fira, que anirà a càrrec de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i de la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens.

Durant tota la jornada està previst que els centres educatius i professionals que participen a la fira atenguin les visites dels alumnes i les seves famílies i es realitzin tant les visites guiades com les sessions d'assessorament a càrrec dels professionals de l'IMET; dels Serveis Educatius del Garraf-EAP Garraf i de l'Oficina Jove. A banda també es realitzaran les activitats complementàries organitzades amb motiu de la fira.

El recinte, que enguany com a novetat s'ubica a la plaça de Soler i Carbonell aplega una trentena d'estands amb representació de l'oferta formativa i professional postobligatòria de la comarca, un punt d'informació i orientació i un espai a la glorieta de la Plaça Soler i Carbonell. El punt d'informació donarà atenció personalitzada a l'alumnat per donar resposta tant a qüestions generals que pugui plantejar com a consultes i dubtes més específics.

D'altra banda la fira es complementa amb les xerrades informatives del dimarts 1 i dimecres 2 d'abril. La Sala Noble de la Casa Olivella va acollir ahir a la tarda la primera de les xerrades 'I després de l'ESO, què?' a càrrec del tècnic de joventut de l'Oficina Jove, Dídac Contreras. L'objectiu d'aquesta sessió informativa, que va presentar Àngels Hurtado en representació de la Comissió organitzadora Zona E, és mostrar l'ampli ventall de possibilitats i itineraris de formació que tenen els joves i no tan joves al seu abast mitjançant el sistema educatiu. Segons Dídac Contreras "l'actual sistema educatiu és permeable i permet diferents opcions de retorn al sistema en el cas que algú hagi deixat d'estudiar".

D'altra banda aquesta tarda, a les 17.30 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12) es farà la xerrada 'El sistema educatiu a debat' a càrrec de Miquel Garcia, director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Llorenç Roselló, en representació del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Presentarà aquesta sessió de debat la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00