Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/12/2014

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova tanca inscripcions amb mil participants

   Mitja Marató Ciutat de VNG Mitja Marató Ciutat de VNG

La cursa, que arriba a la 26a edició, se celebra aquest diumenge 14 de desembre

Aquest diumenge 14 de desembre a les 10 del matí es donarà el tret de sortida a la XXVI edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Memorial Josep Inglada.  Aquest dimecres es van tancar les inscripcions amb 1003 corredors inscrits. La novetat d'aquest any recau en l'organització que, per primera vegada és a càrrec del Club Esportiu UPC, una entitat amb experiència en l'organització d'esdeveniment esportius com La Talaia, Cursa de Muntanya o el Faronit, entre d'altres. La Mitja Marató s'ha anat consolidant com a una prestigiosa prova dins el calendari de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. A més, també es concedirà el premi VIII Memorial Josep Inglada, al primer i la primera atleta local en creuar la línia de meta.

La prova, amb un recorregut de 21,097 km, tindrà la sortida i l'arribada a les pistes d'atletisme, i transcorrerà per un circuit de carretera i urbà, que inclou la façana marítima. Aquest fet comportarà algunes afectacions en el trànsit, ja que en alguns dels trams caldrà tallar el pas de vehicles durant una estona.

En el cas de l'autobús urbà, de les 10 del matí a les 12 del migdia s'anul·laran les següents parades de la L1: Àncora - Mercat de mar; Balears – plaça de la Marina; Martí Torrents; passeig Marítim – Canàries; passeig Marítim - Gas, passeig del Carme - rambla Pirelli, passeig de Ribes Roges - Torre de Ribes Roges; passeig de Ribes Roges - Roger de Llúria; passeig de Ribes Roges - ronda de la Mar Mediterrània; plaça d'Adarró; Alexandre de Cabanyes - ronda de la Mar Mediterrània; plaça del Consolat de mar; i Josep Coroleu - avinguda de Jaume Balmes.

L'itinerari alternatiu que seguirà el bus serà per la plaça d'Eduard Maristany, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, rambla de Josep Tomàs Ventosa, rambla de Josep Antoni Vidal, avinguda de Jaume Balmes i carrer de Josep Coroleu.

En el cas de la L2 s'anul·laran les parades corresponents a: plaça de les Danses de Vilanova; plaça del Consolat de mar; passeig de Ribes Roges - ronda de la Mar Mediterrània; plaça d'Adarró; passeig de Ribes Roges - Roger de Llúria; passeig de Ribes Roges - Torre de Ribes Roges; passeig del Carme - rambla de Joan Baptista Pirelli; passeig Marítim – Gas; passeig Marítim – Fassina; passeig Marítim – Canàries; Canàries - Immaculada Concepció; Àncora - Mercat de mar.
L'itinerari alternatiu del bus passarà per carrer de Josep Coroleu, avinguda de Jaume Balmes, rambla de Salvador Samà, carrer del Marquès del Duero, carrer del Forn del vidre i plaça d' Eduard Maristany.

Podeu consultar tot el recorregut de la Mitja Marató sobre el mapa

A partir de dissabte, a les 17 h, els corredors i corredores poden recollir el pitrall a les Pistes d'Atletisme. L'organització recomana fer-ho amb temps, per evitar les aglomeracions dels que optin per recollir-los el mateix diumenge. Juntament amb el pitrall, els participants rebran la samarreta de la cursa.

L'organització compta amb la col·laboració de més de 200 persones que, de manera voluntària, faran tasques de control i seguiment de la cursa per tal que aquesta transcorri amb total normalitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00