Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2014

Darrers actes de l'Àgora d'Equitat de Primavera 2014

Darreres activitats de l'Àgora de Primavera Darreres activitats de l'Àgora de Primavera

L'abril acull la presentació del llibre 'Algunas vivencias' i la conferència 'Dones de la II República'

L'Àgora d'Equitat de Primavera tanca la temporada aquest mes d'abril amb un parell d'activitats.

El primer acte previst és la presentació del llibre Algunas vivencias, que es durà a terme aquest divendres 4 d'abril, a les 7 del vespre, a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. La presentació anirà a càrrec de la seva autora, Agustina Moya Sánchez, que estarà acompanyada de Quima Albalate.

Aquest llibre està format per 60 poesies que l'autora ha escrit en el decurs dels anys, alternant poemes de joventut amb altres més madurs i reflexius, que ha titulat Algunas vivencias, perquè tots els poemes formen part de la seva vida. Algunes són vivències pròpies i altres són pensaments o reflexions sobre fets ocorreguts al món. Alguns inspirats en llibres que ha llegit l'autora i que li van deixar petjada i altres, simplement, van arribar a la seva ment en un moment d'inspiració. Es tracta d'una col·lecció heterogènia que tracta diversos temes, escrits en diferents estils i que pretén arribar a qui llegeixi i tocar la corda sensible que tothom tenim dins nostre.

L'acte està organitzat per les Biblioteques municipals i la Regidoria de Convivència i Equitat.

La segona activitat prevista per a l'abril és la conferència Dones de la II República, que es farà el dia 14 d'abril, a les 7 del vespre, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 13). La xerrada anirà a càrrec d'Isabel Pérez, Doctora en Història, investigadora de Duoda i professora de l'institut Dolors Mallafré i Ros.

En aquesta ocasió, l'acte està organitzat per l'Associació Garraf per la República, amb la col·laboració de la Regidoria de Convivència i Equitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00