Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/01/2009

Francesc - Marc Álvaro clou el cicle de conferències Club d'Opinio, organitzades per la Diputació de Barcelona

    El periodista vilanoví, Francesc - Marc Álvaro, farà la darrera conferència del Club d'Opinió El periodista vilanoví, Francesc - Marc Álvaro, farà la darrera conferència del Club d'Opinió

La conferència, que porta per títol Diàleg de la mentida, se celebrarà el 21 de gener a la Biblioteca Municipal Joan Oliva, de Vilanova i la Geltrú

La Biblioteca Municipal Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú acull el dimecres 21 de gener, a les 19.30 hores, la darrera de les conferències emmarcades dins els cicle Club d'Opinió, organitzades per la Diputació de Barcelona.

La conferència que tanca el cicle anirà a càrrec del vilanoví Francesc – Marc Álvaro, sota el títol Diàleg de la mentida. Una conferència que proposa a l'oient un punt de debat sobre la societat de la informació, el periodisme, les noves tecnologies comunicatives, el rumor i la mentida. La xerrada ofereix molts exemples nacionals i internacionals de bons i mals usos de la comunicació.

El Club d'opinió és un cicle de 45 conferències sobre temes d'actualitat a 15 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, en què hi participen escriptors i col·laboradors dels mitjans de comunicació.

Les altres conferències que s'han celebrat a la biblioteca de Vilanova i la Geltrú han anat a càrrec d'Antoni Dalmau Ribalta, amb el títol Política i ciutadania, i Gemma Calvet Barot, amb la proposta De la societat dels rics a l'ètica pública.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00