Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2010

Les escoles de VNG exposen a la rambla el resultat del projecte 'Emprendre a l'escola'

  Els alumnes van mostrar divendres els seus productes    Els alumnes van mostrar divendres els seus productes

A la iniciativa hi ha participat més d'un centenar d'alumnes de les escoles Pasífae, Ginesta i Sant Jordi

El projecte 'Emprendre a l'escola' que s'ha impulsat aquest curs a les escoles Pasífae, Ginesta i Sant Jordi de VNG va tenir com a punt i final, divendres passat, una mostra de productes a la rambla Principal.

Aquest projecte, impulsat des de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), té per objectiu donar a conèixer la cultura emprenedora entre els alumnes per tal que en el futur puguin esdevenir joves i adults amb competència emprenedora. Entre els aspectes que s'han desenvolupat, destaquen el treball en equip, la responsabilitat i l'organització.

A principis de curs, tècnics de l'IMET van presentar aquesta proposta metodològica a les escoles participants i van fer formació i assessorament durant tot el curs escolar. Un total de dotze mestres de les tres escoles esmentades han participat en aquest projecte, que els ha permès incorporar una nova manera de treballar més creativa i innovadora en la seva tasca docent.

Un total de 132 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys de les escoles Ginesta, Pasífae i Sant Jordi han participat de l'experiència i divendres a la rambla Principal van exposar el resultat de la seva feina.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00