Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2015

El pressupost 2015 manté la sensibilitat per l'àrea de serveis socials

El Consell es va dur a terme al saló de Plens de l'Ajuntament El Consell es va dur a terme al saló de Plens de l'Ajuntament

El Govern presenta al Consell Municipal d'Associacions de Veïns i Veïnes la proposta econòmica per aquest any

El govern vilanoví va presentar ahir al consell municipal d'associacions de Veïns i Veïnes el pressupost per al 2015. El regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, va explicar que la proposta era continuista respecte el 2014, que mantenia la sensibilitat per l'àrea de serveis socials i que augmentava el capítol de personal gràcies a les subvencions per plans d'ocupació.

El Consell es va iniciar amb una explicació per part de l'Alcaldessa, Neus Lloveras, del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica. Aquest document està en aquests moments en fase d'elaboració, recollint propostes de diferents sectors de la ciutat. “El que ens ha de dir el Pla és com som i on som i saber clarament com volem ser” va explicar l'alcaldessa, “vol ser un pla molt pràctic, obert i flexible, perquè el món va canviant”. Neus Lloveras va anunciar que “estem treballant per obrir l'oficina del Pla Estratègic per fer la posada al dia i el seguiment en cada moment.”

Els diferents representants de les associacions de la ciutat es van interessar pels criteris que l'Ajuntament fa servir per incentivar l'activitat econòmica en general i comercial en concret. El regidor d'Hisenda va explicar les bonificacions que es van aprovar en les ordenances d'aquest any, que consoliden i amplien les facilitats per la creació d'ocupació i noves empreses.

Altres temàtiques que es van parlar al llarg de la trobada van ser les inversions a la ciutat. En aquest sentit Miquel Àngel Gargallo va dir que no hi havia pressupostades inversions el 2015 perquè encara no hi ha confirmació de les aportacions d'altres administracions. Neus Lloveras va afegir que aquestes setmanes s'estan acabant d'executar les obres previstes al 2014 i va anunciar l'inici imminent d'una actuació important a la zona del raval de Santa Magdalena.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00