Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2017

Xerrades de l'IMET al mes de maig

Xerrades IMET  Xerrades mes de maig

La primera sessió tindrà lloc el pròxim 3 de maig a les 18.30 hores a la sala d'actes de la UPC de Vilanova i la Geltrú, per parlar sobre l'accés a la Universitat

'El que cal saber per accedir a la Universitat' és la primera xerrada gratuïta del mes de maig organitzada per l'IMET de Vilanova i la Geltrú. En aquesta ocasió, la sessió té l'objectiu d'oferir una visió global de totes les possibilitats i elements necessaris per accedir a la universitat.

La xerrada tindrà lloc el pròxim 3 de maig a les 18.30 hores, a la sala d'actes de la UPC, a l'avinguda de Víctor Balaguer, 1. Per poder participar caldrà fer inscripció prèvia trucant al 93 814 04 40 i preguntant per la Cristina Lorente, o al correu electrònic elorente@imet.cat. També és possible fer la inscripció per internet aquí. En aquesta jornada de treball es tractaran temes com: saber quin grau estudiar, enfrontar-se a les proves d'accés, la preinscripció universitària, les beques i els ajuts disponibles, on trobar la informació, etc. Aquestes i altres dubtes es podran resoldre dins el mateix espai. 

Les altres dues xerrades es duran a terme els pròxims 4 de maig i 11 de maig respectivament. La primera, 'Orientació educativa per a famílies amb alumnes de 4t d'ESO' tindrà lloc a les 17.30 hores a l'IMET. Amb aquesta sessió es busca facilitar pautes, eines i recursos que permetin acompanyar als joves en el procés de reflexió i construcció del seu itinerari formatiu.

La segona xerrada de dijous 11, anomenada 'Programes de Formació i Inserció - PTT', es durà a terme de 17.30 hores a 19 hores a la sala d'actes de l'IMET, carrer Unió, 81. Aquest curs té per objectiu donar a conèixer els programes que s'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys que han finalitzat l'ESO sense assolir el graduat i que necessiten suport en orientació personal i professional. Aquests programes, coneguts en el passat com PQPI-PTT, tenen per objectiu millorar les possibilitats d'inserció laboral d'aquests joves o el seu retorn al sistema educatiu. Ambdues sessions són gratuïtes i cal fer inscripció prèvia mitjançant les vies explicades amb anterioritat dins d'aquest article.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00