Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2013

Final de curs de les activitats de Compex

Exhibició de sardanes a l'escenari de la plaça dels Alumnes Obrers Exhibició de sardanes a l'escenari de la plaça dels Alumnes Obrers

Exhibició de balls i de cant a la plaça dels Alumnes Obrers

L'entitat Compex està duent a terme aquesta setmana la celebració del final de curs de les seves activitats. Ahir, a la plaça dels alumnes obrers, es va dur a terme una exhibició de ball country, sevillanes, can Coral, tai-txi, sardanes, rondalla i Play Back. 

Al llarg del curs aquesta entitat que agrupa a persones grans de la ciutat organitza gairebé un centenar d'activitats diferents. La filosofia de Compex es basa en compartir experiències, es a dir, que les persones que tenen un coneixement o una habilitat la comparteixen amb els qui la volen aprendre a través de cursos, tallers, sortides, xerrades...A Vilanova i la Geltrú ja fa 15 anys que Compex organitza activitats. 

Final de curs Compex 1 L'alalcdessa i la presidenta de Compex donant la benvinguda

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, que va ser a l'exhibició, va encoratjar a totes les persones presents a seguir fent activitats i a tenir iniciativa per mantenir-se en forma. La presidenta de Compex, Mercè Fernández, va animar a tothom a despertar el seu esperit de col·laboració prenent part en les activitats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00