Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/09/2016

Comencen les obres a l'edifici annex de l'Ajuntament de VNG

L'adequació d'aquest nou edifici permetrà la reubicació de serveis i regidories que actualment ocupen oficines de lloguer a la ciutat

Les obres per adequar parcialment l'edifici annex a la Casa Consistorial de Vilanova i la Geltrú ja han començat. La primera fase d'aquesta intervenció, consistent a adequar la segona planta de l'edifici annex a l'Ajuntament de VNG, permetrà que se'n pugui fer un ús administratiu i ubicar-hi regidories i serveis municipals que actualment ocupen oficines de lloguer.

La intervenció preveu adequar la segona planta d'aquest edifici, a la qual s'hi accedirà a través del vestíbul de l'Ajuntament actual, per acollir serveis administratius ubicats en locals que no són municipals i la realització de treballs a la primera planta, així com l'adequació parcial de la planta baixa per facilitar l'accés al nou nucli de comunicació vertical des del vestíbul de la Casa Consistorial, habilitant també una nova sortida d'emergència. Aquestes noves dependències municipals permetran acollir, entre d'altres, les regidories d'Ubanisme, Projectes i Obres i l'Oficina Local d'Habitatge, actualment a l'edifici del carrer de Josep Llanza, 5-7.

obres ajuntament 2
Les obres d'adequació parcial de l'edifici annex a la Casa Consistorial, que tindran una durada aproximada de sis mesos i un cost de 450.000 euros, es faran mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona i es preveu que estiguin finalitzades a la primavera-estiu de 2017. La intervenció es farà sobre una superfície de 833,83 m2, d'un total de 1.864,03 m2 que té l'edifici.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00