Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/04/2016

Alumnes del curs Iniciació a la Cuina del Programa de Joves per l'Ocupació col·laboren amb el programa Cafè Caliu

Curs d'Auxiliar de Cuina del Programa de Joves per l'Ocupació Curs d'Auxiliar de Cuina del Programa de Joves per l'Ocupació

Es tracta d'oferir àpats equilibrats i variats per al cap de setmana

Els alumnes del Curs Iniciació a la Cuina del Programa de Joves per l'Ocupació que es porta a terme des de l'IMET, han iniciat aquest mes un seguit d'accions de col·laboració amb el projecte solidari del Cafè Caliu, que realitza la seva activitat al Centre Cívic la Geltrú. Aquesta col·laboració es tradueix en l'elaboració de menús solidaris que es distribuiran entre el beneficiaris de Cafè Caliu de manera puntual per tal d'oferir àpats equilibrats i variats per al cap de setmana.

Des de l'IMET es va considerar important treballar amb els alumnes d'aquest curs valors com la solidaritat, la importància de crear xarxes de cooperació o la implicació amb altres col·lectius menys afavorits.

Aquesta col·laboració dóna un valor afegit als aprenentatges que es fan cada dia a l'aula de cuina, ja que s'elaboren àpats que siguin equilibrats i de qualitat per a la gent que està passant moments difícils.

Es tracta d'una experiència molt enriquidora i important a l'hora de fer que els joves convisquin amb altres realitats, i prenent consciència de la responsabilitat que hom té envers la resta de la ciutadania.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00