Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2017

Neus Lloveras és entrevistada al 'Sessió Plenària'

Neus Llovears al Sessió Plenària

L'alcaldessa hi parla del pressupost municipal i de les necessitats d'inversió per a la ciutat, entre d'altres

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, és la protagonista aquesta setmana del programa "Sessió Plenària", de Canal Blau. Entrevistada pel periodista Pere Lobato, l'alcaldessa vilanovina fa un repàs de l'actualitat de la ciutat i de les principals línies d'actuació previstes pel govern municipal aquest any, amb el pressupost recent aprovat.

En el marc de l'entrevista, Neus Lloveras valora positivament el pressupost de l'Ajuntament per al 2017, que ascendeix a 74 milions d'euros. En destaca que "per primera vegada des de 2012 és un pressupost expansiu", així com els increments en les partides destinades a promoció de la ciutat, increment de la neteja i accions de manteniment de la via pública, i l'atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

L'alcaldessa també hi parla de les inversions que reivindica Vilanova i la Geltrú a la Generalitat, destacant el nou hospital i l'arranjament dels torrents. El port i la recent aprovació de la Vegueria Penedès són altres qüestions sobre les quals Neus Lloveras dóna resposta. El programa s'emet avui dilluns a les 15 h, les 17 h, les 21 h i les 23 h. També es pot veure a la carta a la web de Canal Blau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00