Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2017

Els ciclistes Joan Font i Ignació Ávila reben el reconeixement de la ciutat

  Saló de Plens, dimarts 25 d'abril  Saló de Plens, dimarts 25 d'abril

La parella, actuals campions mundials de ciclisme adaptat en pista, van ser rebuts per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i la regidora d'Esports

Els ciclistes Joan Font i Ignacio Ávila van ser rebuts dimarts al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per l'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora d'Esports, Blanca Albà.

L'acte va ser un reconeixement de la ciutat cap als dos esportistes, actuals campions del món de ciclisme adaptat en pista a Los Angeles 201, i medalla de plata en la prova de ciclisme en carretera en els Jocs paralímpics de Rio 2016.

La regidora d'Esports va elogiar el treball i els èxits obtinguts pels dos esportistes, que es plantegen com a proper repte la seva participació en la Titan Desert. "La ciutat us devia aquest reconeixement, que farem més extensiu durant la celebració de la Nit de l'Esport. El vostre és un exemple de sacrifici, constància i dedicació, del que tots i totes ens hem de sentir molt orgullosos"

El vilanoví Joan Font va manifestar sentir-se molt content pel fet d'haver estat rebut per la màxima autoritat de la ciutat en reconeixement pels èxits aconseguits. Un sentiment que també comparteix el seu company Ignació Ávila, el qual va dir sentir-se orgullós d'un esport que dóna coratge a la societat i valora la discapacitat com a exemple a seguir pels més joves en situacions semblants.

Per la seva banda, l'alcaldessa Neus Lloveras va dir que l'objectiu que ens ha d'unir és aconseguit que totes les persones que tinguin una discapacitat puguin desenvolupar-se al màxim en tots els aspectes de la seva vida. "El vostre èxit posa en relleu els valors de l'esforç, el treball en equip i el sacrifici, que en el vostre cas també té el repte de la superació. Sou un exemple per tots nosaltres".

La recepció va comptar amb la presència de familiars i amics dels ciclistes, així com del president de la Unió Ciclista Vilanova, Antoni Palacios.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00