Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2013

L'11 de setembre VNG viurà la 1a Milla Catalana Cursa Popular

La cursa transcorrerà pel centre urbà        La cursa transcorrerà pel centre urbà

La prova, que té un caràcter popular i reivindicatiu, tindrà una distància de 1714 metres. Les inscripcions s'obriran el proper 7 d'agost

La ciutat celebrarà, el proper 11 de setembre, la 1a Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, una competició de caire popular i reivindicatiu amb una distància de 1714 metres.

Aquesta prova, que està organitzada per l'Ajuntament de VNG, el Club Esportiu Fons Vilanova i VNG per la Independència, pretén complementar els actes que se celebren durant la Diada Nacional.

La cursa tindrà una distància de 1714 metres, una xifra inèdita en proves atlètiques però amb un forta càrrega simbòlica, ja que coincideix amb la data de la derrota de la resistència catalana al setge de Barcelona. 

Cartell Milla Catalana

En aquest sentit, està previst que s'estableixen tres categories diferents determinades per edats, de manera que pugui participar-hi tothom qui ho vulgui. A més a més, també hi haurà una categoria per a esportistes de competició per tal que puguin establir una marca a superar en cada edició. Així doncs, el recorregut de la cursa serà mesurat i validat per la Federació Catalana d'Atletisme.

El circuit serà exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La sortida serà a les 9:30 hores des de la rambla de la Pau. El recorregut passarà pel carrer de l'Ancora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, Llibertat, Sant Sebastià, plaça de la Vila, carrer de Francesc Macià, rambla Principal i de la Pau.

Inscripcions a partir del 7 d'agost
Està previst que les inscripcions per participar a la cursa s'obrin a partir del proper dimecres 7 d'agost. Les persones interessades a participar a la proba es podran inscriure a través del web www.millacatalanavng.cat, actualment en construcció, o de manera presencial en diverses botigues de la ciutat. 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00