Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2013

'L'antic art de la pesca a la platja', fotografia guanyadora del Concurs de la Setmana del Mar

'L'antic art de la pesca a la platja', de Jesús Campillo      'L'antic art de la pesca a la platja', de Jesús Campillo

El jurat ha triat la instantània de Jesús Campillo d'entre totes les fotografies presentades a través de Twitter i Facebook

La fotografia 'L'antic art de la pesca a la platja', de Jesús Campillo, ha estat la guanyadora del Concurs fotogràfic de la Setmana del Mar, el que permetrà al seu autor gaudir d'un sopar per a dos persones en un restaurant de l'associació Menja't Vilanova.

Aquesta fotografia mostra un instant de la demostració de l'antic art de pesca a la platja celebrada recentment a la platja d'Adarró. Des de l'organització del concurs, que ha estat organitzat per la Setmana del Mar i Menja't Vilanova, es destaca la qualitat de totes les imatges presentades.

En aquest sentit, l'edició d'enguany ha donat un pes específic a les xarxes socials, aconseguint així un notable augment de participació i una major difusió de les fotografies presentades. Així doncs, les persones que hi han volgut participar ho han pogut fer a través de la pàgina de Facebook de Menja't Vilanova i/o Twitter amb el hastag #setmanamar13.

Les fotografies presentades al concurs passaran a formar part d'un fons regulat segons les bases del concurs, publicades al web www.menjatvilanova.com

Mira la fotografia AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00