Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2015

Fins al 31 de març està oberta la inscripció als Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de periodisme i investigació comarcal

Els Premis Molero incorporen enguany el nom d'Albert Virella i Bloda      Els Premis Molero incorporen enguany el nom d'Albert Virella i Bloda

Amb aquesta convocatòria el Consell Comarcal vol fer un reconeixement al treball periodístic i d'investigació relacionat amb el Garraf i vol donar suport a aquelles persones que amb el seus treballs promocionen i donen a conèixer el nostre territori

Fins al 31 de març es poden presentar els treballs per als Premis Eugeni Molero de Periodisme, que enguany incorporen el nom d'Albert Virella i Bloda, i que organitza el Consell Comarcal del Garraf amb la col·laboració de l'Associació de Periodistes del Garraf (APG).

Els premis es distribueixen en 6 modalitats. La de periodisme escrit, dotada amb 2.000 euros, admet articles i reportatges relacionats amb la comarca del Garraf, publicats a la premsa en format imprès o digital, o en portals o blogs d'Internet. El premi de periodisme audiovisual (ràdio i televisió) també està dotat amb 2.000 euros i admet reportatges, programes i vídeos relacionats amb la comarca del Garraf, que s'hagin enregistrat i emès per ràdio i televisió, o en portals o blogs d'Internet. Pel que fa al periodisme gràfic (2.000 euros mes), hi poden optar fotografies o reportatges fotogràfics relacionats amb la comarca del Garraf, publicats a la premsa o en portals o blogs d'Internet.
La quarta modalitat està dirigida als estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual, que poden guanyar 1.000 euros amb qualsevol treball periodístic relacionat amb la comarca del Garraf i realitzat per estudiants de graus de Periodisme o Comunicació Audiovisual, en qualsevol format, que no hagi estat publicat o emès en un mitjà de comunicació.
La cinquena és la d'investigació. El premi, de 2.000 euros, admet estudis, investigacions i treballs de recerca sobre aspectes socials, culturals i històrics, artístics, econòmics, sociològics, literaris, etc. de la comarca del Garraf. Els treballs han de ser originals, inèdits, no publicats ni premiats.
Finalment hi haurà un premi d'investigació per a estudiants de batxillerat, dotat amb 1.000 euros, 600 per a l'alumne i 400 per al centre educatiu. Poden optar a aquest premi estudis, investigacions i treballs de recerca sobre aspectes socials, culturals i històrics, artístics, econòmics, sociològics, literaris, etc. Els treballs han d'estar realitzats exclusivament per alumnes de batxillerat dels instituts d'estudis de secundària de la comarca del Garraf.

Podeu consultar les bases del Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00