Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/05/2016

Dissabte se celebra la XXII Jornada del Parc Infantil de Trànsit de VNG

  Jornada Parc Infantil de Trànsit Jornada Parc Infantil de Trànsit

En aquesta edició hi participaran 82 nois i noies de diferents centres educatius de la ciutat

El dissabte 21 de maig, a les 9 del matí, se celebrarà la XXII Jornada del Parc Infantil de Trànsit de Vilanova i la Geltrú, amb la qual es posa el punt final a Campanya d'Educació Viària corresponent a aquest curs escolar.

Enguany han participat en la campanya 2.626 nois i noies procedents de 21 centres d'educació de primària i secundària de la ciutat, i també alumnat del CFO La Paperera i de l'UEC Balmes. D'aquest total, hi ha 641 alumnes de sisè de primària, dels quals s'han escollit a 82 per representar a les seves escoles a la Jornada de dissabte.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, és que els joves sàpiguen utilitzar la via pública amb seguretat i de manera responsable, sigui a peu o en bicicleta, respectant els senyals de trànsit i les normes bàsiques de circulació.

Durant el matí de dissabte els nois i noies realitzaran una prova teòrica i una altra de pràctica en bicicleta. Cada participant tindrà assignat un jutge (agent de la Policia Local) que vigilarà la seva progressió durant la prova pràctica. Al final de la Jornada, es farà l'acte de lliurament de premis als nois i noies que hagin obtingut les millors puntuacions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00