Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/01/2016

Concurs de microrelats Negroliva

Els objectius són fomentar la creació literària, la lectura, i l'interès pel gènere negre         Els objectius són fomentar la creació literària, la lectura, i l'interès pel gènere negre

Dijous s'obre el termini per presentar els relats de gènere negre, que té una presència especial a la biblioteca Joan Oliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac, organitza amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 4t Concurs de Microrelats NegrOliva. A partir d'aquest dijous 28 de gener, i fins al 22 de febrer es podran enviar els microrelats a l'adreça electrònica microrelatsjoanoliva@vilanova.cat, indicant l'assumpte "Concurs NegreOliva" i les dades de participació que s'inclouen en aquestes bases.
Es podran enviar tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un premi final.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la creació literària i la lectura, i difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca. L'edat per participar és a partir de 18 anys.
El primer premi dels concurs NegrOliva consistirà en un lector de llibres electrònics amb un llibre digital del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors obtindran com a premi una ruta cultural per dues persones i un lot de llibres.
El jurat estarà format per Gregori Dolz, director de l'Editorial Alrevés; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del club de lectura La Crisàlide de la Biblioteca; Rosana Lluch, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; i Veri Pena, llibretera a la Llibreria La Mulassa.

La biblioteca editarà un punt de llibre per Sant Jordi 2016 amb el títol i l'autor dels tres microrelats guanyadors, i el repartirà entre els usuaris de la biblioteca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00