Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2015

El Consell Municipal de Cultura comença a caminar

El Consell s'ha reunit per escollir la comissió permanent i formar els grups de treball sectorial

L'Auditori Eduard Toldrà ha tornat a acollir una trobada del Consell Municipal de Cultura, que un cop constituït ja comença a caminar. Convocats tots els membres del Consell Municipal de Cultura, hi van assistir la regidora Marijó Riba com a presidenta del Consell i els representants de 8 entitats de la ciutat, a més d'una vintena de ciutadans que formen part del Consell a títol individual.

Seguint l'ordre del dia, es va aprovar l'acta de constitució de la darrera trobada, i es va escollir la comissió permanent. El Consell plenari la va escollir entre els candidats presentats, escollint 7 membres, a més de la presidenta i la secretària del consell.

El darrer punt de l'ordre del dia era la formació dels grups de treball sectorial. El consell plenari va debatre sobre els grups sectorials que els membres havien proposat a la regidoria de Cultura: festivals, arts escèniques, polítiques culturals d'àmbit penedesenc, patrimoni material i immaterial, xarxa de col·laboració entre entitats, i cursos de formació cultural. Els diversos grups es constituiran en funció dels interessos dels membres del consell plenari.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00