Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2015

Benvinguda als participants del Camp de Treball Internacional del Nowa Reggae

   El grup de voluntaris amb l'Alcaldessa i la Regidora de Joventut  El grup de voluntaris amb l'Alcaldessa i la Regidora de Joventut

El grup ajudarà en l'organització del festival de música, que se celebra a VNG aquest cap de setmana

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la Regidora de Joventut, Blanca Albà, van donar la benvinguda, ahir a la tarda, a la quinzena de nois i noies procedents de Rússia, Bielorússia, Txèquia, Suïssa, Itàlia, Polònia i Espanya que són a la ciutat per participar al Camp de Treball Internacional del Nowa Reggae, així com en d'altres activitats associatives de caràcter juvenil.

Blanca Albà va posar de relleu el paper que tenen les entitats a Vilanova i la Geltrú i molt especialment les juvenils, a favor de la dinamització del col·lectiu. “El festival del Nowa Reggae té una llarg tradició a la ciutat i és un dels actes que es fan a la ciutat que posen en valor la iniciativa dels i les joves” La regidora va agrair a l'entitat Nowa Reggae i al Servei Civil Internacional haver triat la ciutat per desenvolupar el Camp de Treball Internacional i va encoratjar als assistents a visitar la ciutat que els acull aquests dies.

Miquel Alcaraz, President de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals va dir sentir-se molt satisfet pel fet de poder dur a terme aquest Camp de Treball i va agrair el suport de tothom a la iniciativa. “Voldria agrair l'ajuntament el seu suport en una acció que es fa per primera vegada a la ciutat, així com també als joves participants que s'han sumat a la proposta i a la feina que faran durant la seva estada”.

Per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, aquest Camp de Treball enfortirà els vincles entre els joves europeus, gràcies a un festival de recorregut com el Nowa Reggae. “La projecció internacional del Nowa Reggae en els seus deu anys de vida ha estat prou important com perquè joves de diferents països europeus hagin decidit adherir-se a aquesta iniciativa, i s'establiran vincles de coneixença amb totes les persones amb les quals treballeu i conegueu durant la vostre estada a la ciutat”

A banda de col·laborar en les tasques organitzatives del Nowa Reggae, que se celebra aquest cap de setmana, 17 i 18 de juliol, els nois i noies del Camp de Treball realitzaran diferents activitats. Així, avui mateix, participaran en un joc de pistes, al Molí de Mar, amb els nens i nenes dels Casals d'Estiu de l'Escola Pasífae, i en un assaig dels Bordegassos de Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00