Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2015

Es presenta el programa Barcelona Mar a Vilanova i la Geltrú

Es tracta d'una línia estratègica vinculada al mar i al turisme nàutic

El Club Nàutic de Vilanova va acollir aquest dimarts una reunió informativa de la Diputació de Barcelona per donar a conèixer el programa Barcelona Mar a ports, marines i clubs nàutics i marítims, així com destinacions turístiques i empreses relacionades. Turisme de Barcelona i la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona, en el marc de l'acord de cooperació en promoció, millora, informació i intel·ligència sobre el turisme a Barcelona i l'entorn territorial, estan treballant aquesta nova línia de promoció vinculada al mar i al turisme nàutic.

Aquest programa té com a objectiu fonamental contribuir a posar en valor el mar com recurs turístic i ciutadà i convertir Barcelona en referència internacional de turisme urbà i nàutic.

A la trobada hi va participar Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Toni Colom, vicepresident del programa Barcelona Mar i president del Club Nàutic Garraf; Joan Anton Matas, president del programa Barcelona és Molt Més; i Francesc Vila, de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00