Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2015

Xerrada a l'Oficina Jove sobre les oportunitats dels joves a Europa

Es farà el dimarts 21 d'abril a les 17.30 h i és oberta a tothom

Les diferents oportunitats que la Unió Europea ofereix als joves en els àmbits de l'educació, la formació, el voluntariat i el món laboral és el tema sobre el què tractarà la propera xerrada informativa, oberta a tothom, i que tindrà lloc el proper 21 d'abril, a les 17.30 h, a l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú (Rasa del Miquelet, 16). 

En particular, s'informarà dels diferents programes europeus adreçats als joves per fomentar la seva mobilitat dins la UE. Entre aquests destaquen el programa Erasmus+, així com el Servei de Voluntariat Europeu, i la Garantia Juvenil. Durant la sessió, també es presentarà el format de currículum europeu homologat Europass, que facilita la mobilitat acadèmica i laboral per Europa. 

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col•laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), és la responsable d'aquesta sessió, organitzada conjuntament amb el servei de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove Garraf i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00