Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2013

Les dones del projecte DID, a la Fira d'Artesania

Les dones mostren les seves creacions cada segon diumenge de mes  Les dones mostren les seves creacions cada segon diumenge de mes

Les participants al projecte Dona, Identitat i Diversitat de l'Ajuntament de VNG mostren les seves creacions artesanals a la Fira

El Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament promou diversos projectes en l'àmbit de la cohesió social. Entre ells destaca el de "Dona, Identitat, Diversitat" adreçat a dones de diferents orígens i edats del municipi. Amb l'objectiu de conèixer per respectar les identitats plurals, vol crear vincles entre les persones participants, facilitar l'intercanvi de coneixements i experiències, fomentar la interculturalitat i el respecte a la diferència, i afavorir el sentiment de pertinença a l'entorn més proper i a la ciutat en general.

Des d'aquest projecte s'han fet diverses accions de mostra de creacions pròpies en diades commemoratives a petició de les institucions. Vist l'èxit de les experiències, com els Special Olímpics i la Fira de Santa Llúcia, s'ha volgut oferir un espai amb temporalitat estable per donar a conèixer la diversitat cultural de la ciutat a partir d'aquests projectes municipals que han aplegat gairebé dues-centes dones de més de 30 orígens diferents: Moldàvia, Perú, Alemanya, Uruguai, Brasil, Marroc, Senegal, Filipines, Rússia, Bolívia, Argentina, República Dominicana, Mèxic, Cuba, Romania, Guinea Equatorial, Gàmbia, França, Alger, Índia, Paquistà, diferents punts de l'Estat espanyol i Catalunya.

És per això que s'ha encetat una col·laboració amb la Fira d'Artesania promoguda per l'Ajuntament, i que se celebra el segon diumenge de mes al capdavall de la rambla de la Pau. La propera ocasió serà l'11 d'agost, i ara a l'estiu l'horari és de matí i tarda, de 10 del matí a 12 de la nit.

Les dones del projecte "Dona, Identitat, Diversitat" participen en aquesta iniciativa municipal mostrant la riquesa de la diversitat de les seves creacions. Un bon estímul per fer realitat el camí del reconeixement, tant de la creació com de la interrelació, des de mirades femenines plurals, i una vivència que permet gaudir de l'intercanvi.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00