Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2015

Els periodistes Carles Capdevila i Francesc Escribano conversen sobre Vilanova i la Geltrú

Francesc Escribano i Carles Capdevila, a Neàpolis  Francesc Escribano i Carles Capdevila, a Neàpolis

El diari Ara va organitzar ahir a Neàpolis un acte i avui publica un suplement sobre la ciutat

El periodista Francesc Escribano qualifica Vilanova i la Geltrú com una ciutat “lliberal, somiadora i llunàtica” i creu que “el mar condiciona i forma un esperit obert”. Aquesta va ser alguna de les afirmacions que Escribano va fer al llarg de la xerrada que es va dur a terme ahir a la tarda. Una setantena de persones van assistir a la presentació del dossier sobre Vilanova i la Geltrú que el diari Ara publica avui i que forma part del cicle 'Ara fem ciutat', dedicat a recórrer el territori català i analitzar 27 ciutats del país amb la mirada posada a les eleccions municipals del 24 de maig.
Ara, taula a 250
El periodista vilanoví i el director de l'Ara, Carles Capdevila, van protagonitzar l'acte que es va fer a l'auditori de Neàpolis. Capdevila va explicar la voluntat de la seva publicació de “conèixer més les inquietuds de cada lloc i explicar-les millor.”

La xerrada va comptar amb la presència de quatre caps de llista a les properes eleccions municipals: Neus Lloveras, Juan Luís Ruiz, Manel Claver i Queti Vinyals, a més de regidors i regidories del consistori vilanoví i altres integrants de candidatures.
Ara, públic a 250
Els públic assistent va poder participar en la xerrada i opinar i fer preguntes sobre la ciutat. Els candidats van tenir l'oportunitat també de parlar i van exposar les seves idees sobre el turisme, el model de ciutat i el peatge de l'autopista, entre d'altres temes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00