Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2016

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG presenta el Reptes d'Estiu 2016

  Reptes Estiu 2016 Reptes Estiu 2016

El calendari recull totes les activitats esportives que es fan durant els mesos d'estiu, principalment a la platja.

Després del Reptes 2016, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú presenta el calendari Reptes d'Estiu 2016. Un document que recull totes les activitats de caràcter esportiu que es fan durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre a Vilanova i la Geltrú, principalment a la platja.

Rugbi platjaEl calendari esportiu estiuenc s'enceta aquest cap de setmana 11 i 12 de juny amb la quarta edició del Torneig Internacional de Rugbi Platja – VNGBF a la platja del Far, organitzat per Elipsa Food en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La competició reunirà entre 500 i 700 jugadors i jugadores de rugby en les categories de cadet, sènior masculí, sènior femení i veterans, procedents de diferents països europeus.

L'organització manté la possibilitat que el públic assistent pugui prendre part a les activitats que s'organitzaran al voltant del torneig que es farà de les onze del matí a les sis de la tarda. Activitats que aniran a càrrec de diferents entitats i persones col·laboradores.

Altres de les activitats esportives del Reptes d'Estiu 2016 són els campionats de Catalunya de Volei Platja, Tennis Platja i Futbol Platja, la cursa d'orientació nocturna Faro Nit, les curses de natació en aigües obertes o la Milla Catalana, així com totes les activitats del Juanita's Vilanova Sliding Festival, que enguany se celebra el cap de setmana del 9 i 10 de juliol.

Podeu consultar aquí totes les propostes i també descarregar-vos el document.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00