Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

Oferta de casals i activitats d'estiu per aquest 2014

El fulletó amb les activitats ja s'ha fet arribar a les escoles         El fulletó amb les activitats ja s'ha fet arribar a les escoles

25 casals, 24 campus esportius, colònies, campaments i rutes completen l'oferta per a les vacances d'infants i joves

Com cada estiu, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna suport a les iniciatives de les diverses entitats i associacions sense afany de lucre que organitzen durant les vacances d'estiu casals, activitats esportives, colònies, campaments, rutes i estades, i ho fa a través de la publicació de l'oferta conjunta en format llibret.

El llibret d'Activitats d'Estiu 2014 ja ha arribat a tots els centres educatius del municipi, als centre cívics, a les biblioteques, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les llars d'infants públiques. També es pot consultar en format electrònic a la pàgina web de l'Ajuntament, on hi ha informació més detallada dels preus de cadascuna de les activitats.
Podeu consultar-lo clicant aquí 

Les activitats d'estiu són una font d'aprenentatges i de transmissió de valors a infants i adolescents. El llibret d'aquest estiu 2014 aplega tota la oferta d'activitats en temps de vacances que transmeten valors de convivència, socialització i respecte mentre es gaudeix d'una forma divertida i segura.

Un total de 19 associacions ofereixen per aquest estiu 25 casals al municipi, 16 clubs i entitats esportives ofereixen un total de 24 campus esportius, 4 esplais organitzen 10 tipus de colònies (segons grups d'edat), campaments i colònies, una ruta pel País Basc i una ruta per Menorca, a més d'una estada de bàsquet. Un total de 49 activitats per fer durant l'estiu a Vilanova, més les activitats fora del municipi (colònies i campaments, rutes i estada) en un entorn de casa de colònies.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté la línia d'ajuts econòmics per activitats d'estiu amb l'objectiu de potenciar la participació dels infants i adolescents del municipi en les aquestes activitats, garantint així la igualtat d'accés, la pluralitat i la inclusió social. El termini per tal que les famílies puguin sol·licitar ajut econòmic pel pagament de l'activitat d'estiu a l'Ajuntament va començar el passat dilluns 5 de maig i acabarà el proper divendres 16 maig 2014.
Podeu descarregar el full de sol·licitud aquí


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00