Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

El Ple aprova els nous membres de la Comissió de Protocol de la Festa Major

La Comissió de Protocol regula les cercaviles i altres actes tradicionals de la Festa Major    La Comissió de Protocol regula les cercaviles i altres actes tradicionals de la Festa Major

Rafel Burcet, Juan José Ferrer, Carme Gatell, Joan Ignasi Gómez i Xavier Orriols formaran a partir d'ara la Comissió

El Ple de juny va aprovar dilluns la composició de la Comissió de Protocol de la Festa Major, que ha de vetllar per la qualitat, idoneïtat i correcta execució dels elements que participen a les cercaviles i actes tradicionals de la Festa. Es tracta dels elements definits en el Protocol dels Balls i Entremesos de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus, aprovat pel Ple Municipal.

Rafel Burcet Solé, Juan José Ferrer Jaén, Carme Gatell Carbó, Joan Ignasi Gómez Barrera i Xavier Orriols Sendra varen ser els cinc membres escollits, així com la Yolanda López Castro va ser escollida com a suplent.

La regidora de Cultura, Marijó Riba, va voler agrair als membres sortints la feina feta i va encoratjar als nous membres a "seguir vetllant per la qualitat dels actes tradicionals de la festa".

El punt es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups excepte la Candidatura d'Unitat Popular que es va abstenir. Segons el seu representant, Marc Font, "el model organitzatiu de la Festa Major l'entenem de manera diferent".

Marijó Riba va recordar que el procés de renovació que s'està duent a terme va sortir d'un procés participatiu i que s'està treballant en una futura gestió a través d'una fundació.

Manel Clavé, d'Iniciativa per Catalunya-Verds, va demanar ampliar la llista de membres substituts. L'alcaldessa, Neus Lloveras, li va respondre que la llista actual s'havia acordat a la Junta de Portaveus.

En nom del Partit dels Socialistes de Catalunya, Joan Ignasi Elena va agrair la tasca dels membres sortints i va desitjar molt d'encert als nous membres. Elena va manifestar la seva disposició a participar per ampliar consensos al voltant de l'organització de la festa.

L'elecció ha seguit el procediment establert pel grup de treball que va sorgir del procés participatiu sobre el model d'organització i gestió de la Festa Major, i que va reformular i reelegir una nova comissió de protocol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00