Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/12/2015

71 equips prenen part a la segona edició de la Cursa del Tió

  El bon temps va acompanyar als participants de la Cursa del Tió El bon temps va acompanyar als participants de la Cursa del Tió

L'activitat, que promou l'esport en família, va reunir gairebé 300 participants

La segona edició de la Cursa del Tió de Vilanova i la Geltrú, celebrada aquest diumenge 27 de desembre, va tornar a ser un èxit de participació, amb 71 equips i gairebé 300 participants.

La Cursa del Tió és una iniciativa de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, emmarcada dins el programa Esport en Família, que proposa als equips participants trobar un seguit de balises i resoldre els enigmes o proves que planteja, en un temps màxim de dues hores.

Una de les principals novetats d'aquest any, i que va ser ben valorada pels participants, va ser l'escenari de la Cursa que, a diferència de la primera edició, es va realitzar per la façana marítima i el Barri de mar.

L'activitat planteja dues modalitats de participació. En família, on hi podien participar persones d'un mateix grup familiar (pares, mares, fills, cosines, avies, tiets ...) o bé en grup. Val a dir la majoria dels equips eren de la modalitat familiar.

Cursa del Tió 2015L'activitat va reunir grups familiars amb membres de totes les edats

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00