Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2015

Mostra d'aprenentatges de l'Institut de Baix-a-mar

La jornada 'Event 1' es realitzarà divendres vinent a l'EPSEVG

Els alumnes de primer d'ESO de l'Institut de Baix-a-mar preparen per al divendres 12 de juny la primera Mostra d'Aprenentatges 'Event1'. Es tracta d'una iniciativa que es durà a terme a les instal·lacions de l'EPSEVG de les 17.30 a les 20.30 h, amb l'objectiu de donar a conèixer els diversos projectes educatius i d'investigació que són fruit dels aprenentatges d'aquest curs que està a punt de finalitzar.

A les 17.30 h es durà a terme la benvinguda i presentació a la sala d'actes de l'EPSEVG i a partir de les 18 h, es realitzaran les conferències a les aules situades al segon pis de la universitat. Tot seguit, cap a les 19.15 h, hi haurà la Mostra de projectes educatius i finalment la Mostra de materials educatius.

A banda d'aquesta iniciativa, l'Institut de Baix-a-mar també ha participat fa uns dies a la final europea de la II Copa Cangur i ha assolit la tercera posició al concurs +Mates 2015 i el reconeixement dels premis Pallach a la tasca docent en l'àmbit de la geometria d'aquest centre d'Educació Secundària i Batxillerat de la ciutat.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00