Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2013

L'alcaldessa de VNG, de visita pels casals d'estiu de la ciutat

   La primera visita s'ha fet al casal d'estiu de l'escola Ginesta   La primera visita s'ha fet al casal d'estiu de l'escola Ginesta

Neus Lloveras i el regidor Joan Giribet han anat a veure les activitats que realitzen els infants que participen dels casals que s'organitzen a VNG

L'estiu és temps de casals per als infants i joves de la ciutat, que gaudeixen a les escoles, equipaments o instal·lacions esportives municipals de propostes d'esbarjo que ofereixen diferents entitats, associacions i/o empreses de lleure de la ciutat.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha tornat aquest estiu a visitar alguns dels casals que es fan a la ciutat. Aquest cop ho ha fet acompanyada del regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet.

El recorregut s'ha iniciat a l'escola Ginesta cap a dos quarts de deu del matí, moment en que els nens i nenes es trobaven al menjador esmorzant, un àpat que es prepara a la mateixa escola. Val a dir, que el casal de l'escola Ginesta està organitzat directament per la pròpia escola.

Tot seguit, l'alcaldessa Lloveras i el regidor Giribet han anat fins a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Parc del Garraf, on s'han trobat els infants en plena activitat esportiva en una de les sales interiors.

Finalment, Neus Lloveras i Joan Giribet han anat a l'escola Sant Jordi on els nens i nenes havien aturat les activitats del matí per fer una estona d'esbarjo al pati després d'esmorzar.

Àlbum de fotos
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00