Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/02/2015

Veïns i veïnes de la Masia Nova es reuneixen amb l'alcaldessa i la regidora de Cultura

La trobada de Masia Nova es va fer al restaurant Gran Duque La trobada de Masia Nova es va fer al restaurant Gran Duque

Les trobades als barris faran una parada aquests dies de Carnaval i es reprendran el proper dia 24 de febrer amb la visita al Molí de Vent

La Masia Nova va ser el punt de trobada aquesta setmana de les visites que porta a terme l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, pels diferents barris de la ciutat. En aquesta ocasió, l'acompanyava la regidora de Cultura, Marijó Riba.

En la presentació, Neus Lloveras va explicar a la ciutadania assistent tot allò que s'havia fet al barri després de les dues primeres trobades. Tot i així, va manifestar que, més enllà d'aquestes trobades, l'Ajuntament està molt al corrent de les demandes de Masia Nova ja que compten amb una associació de veïns molt activa que ja fa arribar puntualment les seves demandes.

En aquesta tercera reunió es van posar sobre la taula demandes referides, sobretot, a qüestions de mobilitat i incivisme. Així, els veïns i veïnes, reclamen una millor comunicació amb la pròpia ciutat, ja que se senten aïllats. En aquest punt, Neus Lloveras es va referir al nou Pla de Mobilitat que ja incideix en aquesta problemàtica i donarà resposta a aquesta qüestió. En aquesta mateixa línia, es va tractar el tema del transport urbà que, tot i tractar-se d'una concessió amb una empresa, es mirarà de millorar organitzant una reunió amb les parts implicades per abordar el tema.

Quant a l'incivisme, s'han detectat diferents punts on es produeixen pintades, es cremen contenidors i es fa soroll a deshores. El Govern s'ha compromès a traslladar aquesta queixa a la Policia Local perquè en faci un reforç.

I una altra demanda que feien els assistents a la reunió era quant a l'aparcament que es fa en un solar municipal i que el seu mal ús ha provocat el trencament de voreres. Des de l'Ajuntament es va explicar que es tracta d'un descampat que s'aprofita per aparcar tot i que està ubicat en una zona d'equipaments. El compromís que es va prendre va ser de millorar-ne els accessos dels cotxes per evitar el problema amb les voreres. També es va explicar que al carrer de la Fita es pintaran en els propers dies uns aparcament en bateria.

La propera trobada de l'alcaldessa serà ja després de Carnaval. Així, per al proper dia 24 de febrer, és prevista la visita al Molí de Vent (la trobada es durà a terme al Centre Cívic Molí de Vent), i per al dia 25 s'anirà a la Plataforma. Centre Multiserveis (carrer de Sant Josep, 16-22) per parlar amb els veïns i veïnes del Nucli Antic. L'hora d'inici de les trobades és a les 19.30 h.

Les actes de les sessions es poden consultar a l'espai dels Barris del web municipal, on cada divendres s'actualitzen les dades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00