Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

Més de 500 esportistes participen al Campionat Internacional de Rugbi 7 Platja

Alguns dels participants al campionat  Alguns dels participants al campionat

El torneig, que es va celebrar a la platja del Far, va comptar amb la participació de 42 equips catalans, bascos, francesos i anglesos

Vilanova i la Geltrú ha estat l'escenari, aquest cap de setmana, de la primera edició del Campionat Internacional de Rugbi 7 Platja. Més de 500 jugadors i jugadores provinents de França, Gran Bretanya, País Basc i Catalunya, van omplir la platja del Far i van fer gaudir a tots els presents de l'espectacularitat d'aquest esport.

El torneig va comptar amb la participació d'un total de 42 equips de rugbi 7 que van jugar en dos camps de sorra delimitats per inflables, un fet pioner a Espanya en un campionat d'aquestes característiques i que va contribuir a fer més atractiu aquest esport. 

Durant el matí de dissabte es va celebrar la competició en categoria infantil i cadet, mentre que a la tarda va ser el torn de les categories sèniors, que van aplegar 4 equips femenins, 18 masculins i 8 de veterans amb un alt nivell de joc, ja que estaven per jugadors federats als seus països. 

A més, durant el campionat també es va poder veure una exhibició d'hoquei a la sorra, un esport que cada cop més està guanyant més popularitat. 

Promoció econòmica
A banda de l'alt nivell de joc que es va poder veure durant la competició esportiva, aquest campionat ha servit també per generar activitat econòmica a la ciutat. La majoria dels 500 participants provenien de fora de Catalunya, pel que tant ells com els seus acompanyants es van allotjar a la ciutat i van gaudir dels serveis que ofereixen les empreses locals. A més, tant els materials com la infraestructura necessària per al desenvolupament del campionat es va encarregar també als negocis locals, complint així un dels objectius del turisme de caire esportiu com és la dinamització econòmica de la zona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00