Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/12/2014

Èxit de públic i parades al Mercat de Segona mà i d'Intercanvi

    Rambla de Sant Jordi, diumenge 14 de març Rambla de Sant Jordi, diumenge 14 de març

El mercat, que tenia 327 parades, va rebre més de 8.000 visitants

L'onzena edició del Mercat de Segona mà i d'Intercanvi, que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de la regidoria de Medi Ambient, es va celebrar novament amb èxit aquest diumenge.

Des de les deu del matí i fins les dues del migdia més de 8.000 persones van visitar les 327 taules que s'havien inscrit aquest any i que ocupaven la longitud total de la rambla de Sant Jordi, al voltant dels 700 metres. A nivell organitzatiu, l'emplaçament del mercat en aquest espai està plenament consolidat ja que ofereix, tant al públic com a l'expositor, facilitats d'espai, aparcament i serveis. Amb la voluntat d'incrementar els serveis, de cara l'any vinent es podria potenciar l'activitat lúdica relacionada amb els infants.

L'interès dels participants en aquesta iniciativa es va evidenciar quan el primer dia en que es podien fer les sol·licituds per disposar d'un espai es van esgotar totes les places. A nivell de negoci, l'organització estima que es pot estar al voltant dels 20.000 € en les 5 hores en que va estar obert al públic. Aquest volum de negoci també cal traslladar-lo en quan a reducció de l'impacte mediambiental, ja que tots els objectes que van ser venuts, canviats o regalats haurien perdut l'oportunitat de tenir una "segona vida".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00