Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2015

L'1 de març se celebra la tercera edició de la Cursa dels Colls i Canicròs del Garraf

 Sortida el Canicròs 16 de febrer de 2014    Sortida el Canicròs 16 de febrer de 2014

L'organització manté l'aposta de l'any passat dels dos recorreguts, diferenciats segons cadascuna de les modalitats

El diumenge 1 de març se celebra la tercera edició de la Cursa dels Colls i Canicròs del Garraf, organitzada per les entitats Amics de Cota Zero, Endimari i Can Pistraus.

Enguany la direcció de la prova manté l'aposta dels dos recorreguts, que si bé són similars, presenten característiques diferenciades per cadascuna de les modalitats. Els canvis en aquesta edició són mínims, i afecten per igual les dues proves, amb l'objectiu d'adequar-se millor als gustos dels participants.

El Canicròs és una modalitat esportiva, vinculada al mushing (tir de trineu amb gossos), que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura mitjançant un arnés. Els participant sortiran a les 9.30 h, i hauran de fer un recorregut d'uns 8 quilometres per camins de terra.

Pel que fa a la Cursa dels Colls és oberta a tothom major de 14 anys. Els menors que hi vulguin participar hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal. La sortida es farà a les 10 del mati per un recorregut d'uns 11 quilòmetres també per camins de terra.

El preu de la inscripció per a la modalitats de Cursa és de 12 euros pels corredors federats i 14 euros pels no federats ( cal acreditar-ho en el moment de retirar el dorsal ) i en el cas del Canicròs, de 12 euros i 16 euros, segons si s'està federat o no.)

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 26 de febrer pel Canicròs i el 28 de febrer per la Cursa dels Colls, a la botiga Cota Zero, situada a la rambla Samà 21, de Vilanova i la Geltrú, o bé mitjançant el web de l'organització, on a més s'hi pot trobar tota la informació complementària i de reglament de les dues proves.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00