Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/09/2015

L'Escola Conservatòri de Música de VNG comença les classes amb una oferta de 15 places més a Sensibilització 1

  Dilluns comença el nou curs  Dilluns comença el nou curs

Les inscripcions als tallers de Música en família i Musicoteràpia es faran del 21 al 30 de setembre

L'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú inicia dilluns 14 de setembre les classes corresponents al curs 2015-2016. Enguany el centre ha ampliat en 15 places més l'oferta per al curs de Sensibilització 1, amb l'objectiu de fer arribar la música al màxim d'alumnes possible.

El curs es presenta també amb diferents novetats. La primera d'elles és que enguany, l'alumnat del Conservatori podrà realitzar tres assignatures optatives més. Rítmica per a instrumentistes, Expressió dramàtica per a músics i Dansa't. I la segona és la incorporació del fagot i la tuba a la mostra d'instruments que ja realitza l'alumnat de Sensibilització 1.

D'altra banda, a partir del 21 de setembre i fins el dia 30 del mateix mes, restaran obertes les inscripcions per als tallers de Música en família i Musicoteràpia. (més informació)

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat ha marcat la data del 6 d'octubre, a les 18.45 h, per fer el Concert inaugural del curs acadèmic, que tindrà com a escenari l'Auditori Eduard Toldrà.

Més informació (aquí)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00