Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2014

Albert Parreño i Clàudia Luna, vencedors de la XV Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú

   Triatló, prova de natació   Triatló, prova de natació

La prova va comptar amb la participació de més de 500 atletes

Albert Parreño i Claudia Luna es van proclamar aquest diumenge vencedors de la XV edició de la Triatló ciutat de Vilanova i la Geltrú, després de completar 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres d'aquesta modalitat de triatló anomenada Sprint.

Després de que l'organització es planteges dissabte la possibilitat d'haver de suspendre la prova de natació, a causa de les males condicions meteorològiques, la Triatló es va poder celebrar amb total normalitat, ja que tant la temperatura de l'aigua com l'estat de la mar van ser òptimes per a una prova d'aquest tipus.

Enguany, com a novetat, els atletes van fer només una sèrie, de manera que tant els federats com els no federats van participar alhora, barrejant els triatletes populars amb els triatletes de màxim nivell dels circuits català i espanyol.

Els millors temps dels més de 500 participants els van aconseguir en categoria masculina, Albert Parreño del club FastTriatlon amb 55:58. El segon lloc va ser per Genis Grau, a qui els jutges van donar com a segon classificat després d'una final molt ajustada. El tercer en el podi va ser Manuel Lloret del Club Natació Sitges que va fer un temps de 57:50. 
Pòdium masculí
En categoria femenina els millors temps van ser per Clàudia Luna, amb 1:02:24, seguida de Laura Gómez del Club Natació Sabadell 1:02:53, i Laia Conesa del Triatló Valiran, amb 1:09:05. 
Pòdium femení

La prova, organitzada pel Club Triatló Vilanova i la Geltrú i l' Ajuntament de la ciutat, va comptar amb la col•laboració dels voluntaris i voluntàries de les associacions de veïns de La Sardana i del Molí de Vent, així com també del Club Nàutic Vilanova, Club Inuit Vilanova, Voluntaris del Garraf i col·laboradors habituals que, amb la seva tasca, han contribuït a l'èxit de la cursa.

El lliurament de premis va anar a càrrec del director del Consell Català de l'Esport i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras. 

Vídeo de la Triatló
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00