Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2016

'Un món turbulent', nova conferència del CUM

El fenomen de les turbulències també és objecte d'estudi del curs que ha programat el Campus Universitari de la Mediterrània del 8 al 14 de juny

El Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) ha programat sengles activitats al voltant del fenomen de les turbulències. Del 8 al 14 de juny es realitzarà el curs sobre ‘Turbulència a la vida' sota la direcció de Philippe Fraunie, professor de la Universitat de Toulon; Jose Manuel Redondo, professor de Física de la UPC-Barcelona Tech i Vladimir Zeitlin, expert en dinàmica de fluids geofísics i membre del Laboratori de Meteorologia Dinàmica. Durant el curs s'abordaran les aplicacions industrials, oceanogràfiques i meteorològiques d'aquests fenòmens i s'explicaran alguns experiments de laboratori.

La segona de les activitats és la conferència ‘Un món turbulent' que se celebrarà el dilluns 13 de juny de les 18 a les 20 h, a l'auditori de Neàpolis. Aquesta conferència s'ha estructurat en base a diverses xerrades de 15 minuts de durada que posaran l'accent en els entorns mediambientals i geo-astre físics on la turbulència és la únic manera d'interpretar un món complex.

Per a més informació podeu consultar el web del CUM

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00